Malaga

Met de trein vanuit Fuengirola naar Malaga om daar een beetje carnaval mee te vieren. Heerlijk zo’n verbinding 40 minuten voor maar 3.50 enkele reis P.P. We gebruikte deze dag om er zelf op uit te trekken. Dagtocht naar Gibraltar was een groep optie. Wat een mooie stad zeker een aanrader en vooral als je van mooie gebouwen houdt. Veel kerken bezocht. Niet alle kerken waren open. Maar de gouden tip is als je een kerk ziet met een open deur vooral even binnen kijken. Dan is er altijd wel een dienst gaande. Daarna gaat de kerk meteen weer op slot. Behalve de kerken die ook een museum functie hebben. Is blijkbaar in heel Spanje van toepassing. Heb vele mooie foto’s kunnen maken.


Vraag waarom er vaak sinaasappels aan de bomen blijven hangen? Komt omdat dat de niet eetbare zijn. Vaak worden ze geplukt en dan weg gegooid omdat ze niet te eten zijn. Vaak door Nederlanders.(zie foto)

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *