Vakantie 2020

Eindelijk na 30 jaar toch weer een wens van mijn lijstje kunnen  waar maken. Vliegen van Eindhoven naar Malaga voor een stedentrip van 8 dagen. Een leuke ervaring vol avontuur in goed gezelschap. Voor ons al kampeerders even wennen maar door de vrijheid die je in deze reis toch ook wel zelf kon besteden om te gaan ontdekken was goed. Er zaten in deze reis al vele mooie bezoeken. Maar op de dag dat je keuze had tussen mee naar Gibraltar te gaan of een eigen keuze dag hebben we er voor gekozen met de trein naar Malaga te gaan. Daar werd immers carnaval gevierd. Mooie optocht en een geweldig mooie en vooral ook veilige stad. We hebben er heel wat gezien en hun feestje gevolgd met afwisselingen van vele mooi kerken. Deze waren alleen open tijdens de mis. Dus als er een deur open stond liepen we de kerk binnen en konden deze dan al bewonderen. Soms nog even een rondje rond de kerk gemaakt en na de dienst foto’s maken. Ik heb nog nooit zoveel Maria’s bij elkaar gezien. Ze kregen vaak een andere mantel aan i.v.m. de komende vasten tijd. De foto’s die onder de diverse plaatsnamen te vinden zullen zijn kan je mee genieten. Sommige zijn nog niet bewerkt. Het was al met al een mooie week. Het weer was ook fantastisch en dat samen met een goede Nederlandse Chauffeur en goede Gids hebben we ook  heel wat geleerd. Onder de foto’s kan je de plaatsen bewonderen waar wij zo van genoten hebben.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *