Vol verwondering gekeken naar de sloopwerkzaamheden van ” de Pelikaan” a/d Jacob Catslaan 2. Ik vroeg me al lange tijd af wat er hier op deze hoek van de straat stond te gebeuren. Het huis dat al vele jaren leeg stond en door zijn hoeven begon te zakken. Een van de vele panden in het Eindhovense.Helaas. Maar wie weet wat er nu gaat komen? Het was een vrijstaand hoekpand. En hoeken mogen hoger en anders gebouwd gaan worden. Wat was eigenlijk het bouwjaar van dit pand en waarom stond er “de Pelikaan” op de gevel.

Stukje geschiedenis aanvulling zou wel leuk zijn evenals de nieuwbouw plannen.

2 Comments

 1. Dit vond ik op een huizen site
  Bouwjaar
  1929
  Woonoppervlak
  368m2
  Kamers
  10
  Perceeloppervlak
  955m2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *