In deze Corona tijd is Glow dit jaar anders als anders. Thema dit jaar is Connecting the Dots. Heb jij de rode ballonnen ook al langs de bijna route van het 18 september lichtfestijn al ontdekt?

Ik maakte deze foto’s vanuit mijn slaapkamer best wel een mooi gezicht vooral omdat blauw mijn favoriete kleur is. Maar wat ik me afvraag is toch het milieu. Ja andere jaren kregen we veel bezoekers  overal vandaan.Was goed voor de economie.  Ook veel lucht vervuiling en vogels die het niet meer snapten. Maar dan was het om 24.00 uur gedaan. Maar nu staat alles kennelijk geschakeld met de lantaarnpalen, ‘s morgens om 07.00 uur is het uitzicht nog blauw. Nu kunnen het wel LED lampjes zijn maar ik ben wel benieuwd of er een meting is gedaan om het verschil te ontdekken met andere jaren.

Kilk op dit plaatje voor meer info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *