Vanmiddag even de beloofde eierrekken van 30 stuks naar de winkel gebracht bij de Genneperhoeve. Ik was wel een hartelijker ontvangen maar och.

Nu we er toch waren maar weer eens langs de koeien en kippen gelopen. Blijft altijd mooi ze zo dicht bij het Centrum van Eindhoven te bewonderen. Alleen viel het me tegen dat de koeien nu allemaal op een rij staan. Aan de achterkant waar de koeien anders ook gebruik van maken was een speelplek voor kinderen ingericht. Het geheel maakte ook een minder verzorgde indruk. Mogelijk dat dat de dag van de week is. Kunnen de koeien binnenkort ergens naar buiten? Ik hoop ze snel buiten tegen te komen.

is er nu er woningen in de omgeving zijn wellicht een ander onderhoudsplan opgesteld. Wie kan mij dat vertellen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *