Na een half jaar veel tijd besteed te hebben a/d Bewoners Vereniging de Bergen was het vandaag Rondjes tijd.
Zoekend naar een mogelijke werkplaats voor Techniek uit het Vuistje even kijken bij het TD gebouw. n.a.v. een tip. We waren geschokt van wat er nu nog staat. Een griebus zouden we dat vroeger noemen. De Stadstuin zou daar iets moois en fleurigs van kunnen maken. Niet echt een vriendelijke plek. Jammer kan zo’n mooi gebouw zijn voor velen. Zou iets moois van gemaakt kunnen worden. Wonen in het groen een paar verdiepingen aftoppen en opnemen in het woonproces voor jong & oud. = een nadenkertje
1.krt-TD-2014

 

meer foto’s

Mocht u foto’s van een hogere resolutie e/o watermerk vrij te hebben? Stuur even een mailtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *